top of page

vegyszeres.hu

A nagytakarítás specialista

a vegyszeres.hu oldal a patyolat chemicals kft. logója látható, egy hullámvonalakkal rajzolt hattyú a vizen, felemelt szárnyakkal
A céglogó kiegészítése, piros ACT felirat. Az advenced cleaning technology kezdőbetűk
  • Szerző képeIstván Gellér

2023-ban újabb sokk közeleg, a recesszió az ajtóban kopogtat!

Frissítve: 2023. jan. 15.

Infláció, energiaválság, kamatcsúcs, reálbér és fogyasztáscsökkennés. Magyarország jól halad a technikai recesszió felé, mindennek az egekben az ára. Romló üzleti és fogyasztói bizalmi indexek, gyengélkedő árfolyamok, növekvő eladósodás.


Mit tehet a KKV?


Az óriásira nőtt alapanyagár és rezsiköltségek, ill. logisztikai díjak miatt a hatékonyság romlik, a profitolló beszűkűl. Jelentősek lehetnek a különbségek, a piaci szereplők ajánlatában. A kész termékek árába hárított költségek sokkolják a piacot. Itt az ideje újra monitorozni a beszállítók ajánlatait, mert minden felesleges kiadás kockázat.

 

Legyen tiszta okosabban!

Tisztítószer,- monitoring & optimalizálás



A módszer segítségével felmérjük az egyedi készleteket és a vegyszerhasználati szokásokat. Átvilágítjuk az árképzést és javaslatot teszünk, ha kedvezőbb az ár!






 










Hashtag your posts

Love to #hashtag? Good news!

You can add tags (#vacation #dream #summer) throughout your posts to reach more people. Why hashtag? People can use your hashtags to search through content on your blog and find the content that matters to them. So go ahead and #hashtag away!


6 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page